dimecres, 25 d’abril del 2018

Imaginació...




                1. Escriu una història, mínim 20 línies, on apareguin els següents personatges: un llibre, una capsa
 màgica, un nin i una ovella. Imaginació al poder!


Hi havia una vegada llibre que parlava sobre un nen que tenia un gran secret,
Ell no volia que el seu secret fos descubert i no o havia contat a ningu.

Resulta que una bon dia es va trobar una capsa pero no cualsevol capsa  encare que el seu especte fos del tot normal, no o era, era especial al seu mode, era de un color marro clar amb dues ratlles color turquesa i una lila. Al veure que estava alla tirada al mitg del no res, la agafá i la dugue a casa seva,la va obrir i no hi havia res de interesant al menys que quedes a la vista.

Cuant va ser fosc el nin va a anar a dormir pero a mitga nit escoltava una remor com si algu estigues xerrant-li i el cridava el nin que es nomia Fran va decidir aixecar-se i de sobte una llum blanca sortia de l'interior de la capsa i cuant mira el que hi havia s'en adonà de que ja no estava a dins la seva habitacio estava en mitg de un prad verd de vespre on hi brillaven força les estrelles i hi havia dues llunes i la flora tenia un punt fuoracent.
De repent senti una veu que li deia -A la fi ja has entrat-, Fran es gira pero no hi veu més que una petita ovella pero de repent li torna a repatir el mateix i Fran no sabia com reaccionar devant una cosa aixi, ell començava a pensar que tot era un somni i nomes pensava que es volia despertar.

Resulta que Fran havia estat elegit gran guerrer de Wakanda el planeta on es trobava i per poder salvarlos a tots de un malvat drac que volia governarlos a tots durant vespres seguits Fran va viatgar nit rere nit a Wakanda amb l'objectiu de matar el poderos drac.

Resultado de imagen de dragon terrorificoResultado de imagen de pandora avatar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada