dilluns, 4 de juny del 2018

Art dossier tema 7



   1. Completa amb les principals obres de Gaudí:

       Obres per a la família Güell:Eusebi Güell y Bacigalupi, (Barcelona, 15 de diciembre de 1846-ibídem, 8 de julio de 1918) fue un industrial  y político español, conocido principalmente por ser mecenas del arquitecto modernista Antoni Gaudí.

Resultado de imagen de gaudi obres Güell

 








    Obres religioses:
Antoni Gaudí i Cornet  modernista català que ha estat reconegut internacionalment com un dels genis més rellevants de la seva disciplinaLa forta formació religiosa que va demostrar Gaudí al llarg de la seva vida va començar amb la rebuda per la seva mare, que li va transmetre l'amor a la natura i a Déu «la fe al creador d'aquestes meravelles».

Resultado de imagen de obres religioses gaudi
       Obres fora de Catalunya:


El Palau Episcopal d'Astorga és un edifici projectat per l'arquitecte Antoni Gaudí, màxim exponent de modernisme catala.

Resultado de imagen de gaudi obres fora de catalunya


  2. Cerca imatges i comenta-les breument:

     Casa Milà. 

Resultado de imagen de obra casa de mila          Es un edifici que es peculiar i que aixeca la mirada de qualsevol que hi passi per devora.

     La Sagrada Família.


Resultado de imagen de obres religioses gaudiM'agrada molt perque es una obra que imposa i que a pesar de que encare segueix amb construccio es guapissima.

     Palau episcopal d'Astorga 


Resultado de imagen de palau astorga M'agrada molt aquesta obra perque sempre ha estat el prototip de castell de conte de princesses que havia pensat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada