dijous, 7 de juny del 2018

Un poc de Mindfulness

Resultado de imagen de mindfulness
   1. Cerca informació sobre el Minfulness. En fas un resum i penges imatges.



Mindfulness, que vindria a traduir-se per atenció plena, és "l'enfocament sense prejudicis de l'atenció d'un mateix en les pròpies emocions, pensaments i sensacions que es produeixen en el moment present",que pot ser entrenada per les pràctiques de meditacio derivades de l'anapasanati budista.
Resultat d'imatges de mindfulness pdf


Lapsicologia clinica i la psiquiatre des de la dècada de 1970 han desenvolupat una sèrie d'aplicacions terapèutiques basades en l'atenció plena per ajudar les persones que estan passant per una varietat de situacions psicològiques,en particular per a la reducció de l'ansietat i la depressió.

Resultat d'imatges de mindfulness pdf
 Els estudis clínics han documentat els beneficis per a la salut física i mental de l'atenció en general, i de la MBSR particular.

 Els programes basats en la MBSR i models similars han estat àmpliament adaptats a les escoles, presons, hospitals, centres de veterans, i altres ambients. 
Resultat d'imatges de mindfulness pdf

Si bé es considera provat que la teràpia mindfulness té una efectivitat major que la mera exposició a psicoeducació, relaxació, i imaginació, la seva eficàcia és similar a la teràpia cognitiu-conductual.






Resultat d'imatges de mindfulness


   2. Què et va semblar la classe de darrera hora d'ahir? Què en podràs aprofitar a la teva vida diària?

Me va semblar interesant perque cuant la mestre va posar el video me vaig sentir relasionada amb el que varen dir sobre enfadarse, tornarse vermell i tot aixo perque a mi em passa, pero pens que pot ser interesantper aprendre a controlarme un poc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada