dilluns, 25 de setembre del 2017



          




             1. Cerca informació sobre qui eren els Cucorba. Afegeix imatges, la seva història i tota la informació que trobis. 
Resultado de imagen de els cucorba
Els Cucorba són un grup de pallasos de mallorca ,la força de les paraules i l’enginy per combinarles; l’esforç generós per despertar la curiositat del nin i relacionar-lo amb el món que l’envolta; la recerca de la participació; i la recuperació de formes antigues de comicitat, de l’humor fresc fet d’ironies subtils i de paròdies grotesques, dels materials que conformen allò que anomenam cultura popular: embarbussaments, endevinalles, vells refranys i jocs infantils, contes i rondalles, cançons i tonades, el sentit ancestral de la festa... en un intent de familiaritzar els infants amb la tradició cultural del nostre país.            
Resultado de imagen de els cucorba  2. Explica el que penses que hauries de fer, en el teu dia a dia escolar, per a millorar tant la teva actitud com el teu rendiment.
 Pens que pentura hauria de interesarme més en estudiar a casa, ja que a casa repas 10 minuts i faig els deures, nomes estodi un poc si sé que es un examen molt dificil. Pero també pens que no nomes es cupa de l'alumna que no estodia, perque hi ha professors que no posen ganes a les seves classes i pens que hauria de ser una cossa mutua ("dar y recibir").
 Es a dir el professor te dona valors i informacio i tu com alumne els apliques amb ganes sapiguent que si fas ses coses aixi com toca arribaras enfora, pero ja si te costa estodiar i et toca un professor que el que fa es seurer-se a la cadira desmotivarte i explicar lo minim sense posar-li ganes, no serveix. 
Perque no es que te llevin ses ganes de estodiar esque directament passes de aguntar aquelles hores amb el professor. Com he dit abans pens que es una cosa mutua.
 
          

             3.  Explica què significa per a tu l'amistat, si consideres que tens bons amics i si tu et consideres un bon amic i per què. Quines qualitats ha de reunir la persona considerada amiga per a tu? Afegeix imatges que simbolitzin el que és l'amistat per a tu. 
 
 Per jo la amistat es algo més que quedar per sortir de festa o els que nomes te serquen cuant tenen un mal dia. Per jo la amistat es un sentiment desinteresat, sense esperar res a canvi, es a dir. 
Tenir una bona amistat no es tenir la necessitat de estar amb aquella persona tot el dia i xerrar tots els dies de cada mes de l'any. No. 
Una amistat verdadera per jo es aquella que encare que nomes veguis a aquella persona un o dos pics cada mes sapigues que aquella persona et passi alguna cossa bona o alguna cossa dolenta sera alla desinteresadament nomes perque te estima i te aprecia com a persona.
 A mi me agrada una persona que sigui real que em digui les cosses a la cara i sigui honesta amb ella mateixa i amb jo.
 Que no tengui dues cares ni sigui simpatica, divertida i tengui bons modals es a dir, que sap-hi comportarse devant situacios dificils. Que tengui un punt de locura, pero en el bon sentit de la paraula i que sigui respetuosa amb la gent. A mi me agraden les meves amistats perque diuen que els amics són la familia que es tria. I jo he triat molt bé.
 
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada