dilluns, 9 d’octubre del 2017

Paisatges


     1. Cerca deu imatges espectaculars sobre paisatges, les penges i les descrius. Explica també per què t'agraden tant.

 Resultado de imagen de prados verdes de mongolia
M'agrada aquesta imatge perque es un turo en els camps verds de Mongolia, que es un dels pocs llocs a la terra on s'hi poden trobar cavalls salvatges i kilometres i kilometres de prads verds i florits, sense grans edificis, ni grans ciutats ni res.

Resultado de imagen de imatges espectaculars

Aquesta també es una imatge espectacular a la seva manera, perque a dins aquesta imatge hi ha un antes i un despres dins la historia de Espanya.



Resultado de imagen de imatges espectaculars
Aquesta imatge es preciosa i me agrada perque en les nits d'estiu cuant vaig a la psicina de la casa de camp de  Campos sempre observ les estrelles i mir si veig cualque estel.









Resultado de imagen de imatges espectaculars   Aquesta imatge per jo representa pau, perque veig els abres "adormits" sota l'escarxa de la neu espereant que arribi la primavera i treure les primeres fulles verdes.


Resultado de imagen de fotos espectaculares de caballos   A mi sempre m'han apasionat els cavalls perque sempre he pensat que són uns animals elegants i nobles, que no hi ha mal a la seva mirada.

Resultado de imagen de fotos espectaculares musica Un festival de musica es espectacular perque es un lloc la gent va a disfrutar de la musica i de estar tots en tots, realment es espectauclar encare que altre gent es deixi guiar per altres coses.

Resultado de imagen de fotos espectaculares de paisajes M'agrada aquesta imatge perque sempre m'han encantat els llocs apartats de la gent, guapos, verds i tranquils, perque no tothom sap apreciar ses maravilles de sa naturalesa.

Resultado de imagen de fotos espectaculares de paisajes Aquesta foto me agrada perque dins la mateixa foto hi ha destruccio pero també hi ha vida. Pot destruir una ciuitat sencera pero tambe pot fer sorgir una nova illa on hi surgesqui la vida.

 Resultado de imagen de fotos espectaculares de animales Bellesa nartural, aixi de simple.

Resultado de imagen de fotos espectaculares de la torre eiffel Els humans tambe poren fer coses espectaculars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada